Ål i lage

Retter med ål er et stykke dansk kulturhistorie, da især røgede og stegte ål igennem mange århundreder har været en vigtig og betydningsfuld del af det danske køkken. Ål spises som oftest til jul, påske og pinse, og smager i det hele taget skønt!

I denne opskrift er de krydrede ål kogt møre, og sammen med en sprød salat og ristet rugbrød giver det et lækkert resultat.

Ingredienser

Rens og skær ålene i ca 5-7 cm stykker. Kom vand, eddike, sukker, salt, peber, laurbærblade og nelliker i en gryde. Varm det op og kog stykkerne møre i ca. 30-45 minutter.

Servér ålestykkerne på en bund af sprød salat med ristet rugbrød.

Indsendt af
d.
31.03.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.