Svensk ovnpandekage

Denne svenske ovnpandekage er en specialitet, der både er let at tilberede og virkelig velsmagende. Retten der primært består af æg minder mest af alt om en bagt æggekage med tomat og bacon på toppen.

I Sverige spises ovnpandekagen med stor fornøjelse og gerne sammen med tyttebærsyltetøj.
Resterne kan sagtens spises til frokost eller som aftensmad dagen efter.

  • Så er aftensmaden sikret.

Til 4 personer

Skær baconen i mindre stykker og læg dem i en bradepande med bagepapir. Stil bradepanden i ovnen på 225 grader.

Pisk æg, mælk og hvedemel sammen.

Tag bradepanden ud af ovnen når baconen begynder at få farve og hæld æggeblandingen over.

Kom bradepanden i ovnen igen og bag den i ca. 30 minutter. Når der er 5-10 minutter tilbage af bagetiden skæres tomaterne i skiver som derefter lægges ovenpå pandekagen.

Servér evt. tyttebærsyltetøj til retten

Indsendt af
d.
25.04.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.