Honningmayonnaise

Honning (fra germansk "honang") betyder "den gyldne", hvilket kommer af selve honningens gyldne farve. Den tyktflydende masse har et højt sukkerindhold og spises som oftest på brød til morgenmad, som ingrediens i dressinger eller som en sekundær ingrediens i desserter og yoghurter.

Denne mayonnaise med honning er perfekt til diverse fiskeretter og smørrebrød.

  • Honningmayonnaisen med den flotte gule farve.

Til 2 personer

Pisk æggeblommerne sammen med lidt salt. Pisk derefter en lille smule olie i ad gangen, så æggeblommerne kan nå at absorbere det.

Tilsæt olie under omrøring indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens. Rør honningen i og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
01.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.