Marinerede muslinger m. Artiskokbunde

Ingredienser

Pynt: Dildkviste.

Tilbehør: Smørristede fluteskiver.

Marinerede Muslinger: Lad muslingerne dryppe af i en sigte. Pisk citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille. Vend muslingerne i marinaden og stil dem
tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Artiskokbunde: Smag creme fraiche til med citronskal, salt og peber.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Lad artiskokbundene dryppe af i en sigte. Fordel creme fraichen på bundene og drys med citronskal.

Ved serveringen: Fordel salaten på 4 portionstallerkener og anret herpå muslinger med marinade, artiskokbunde og kaviar.

Tip: Skær evt. en meget tynd skive af artiskokbundende, så de ikke vælter.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.