Hvidvinsmarinade

Barbecue, portvin og hvidløg er nogle af mange ingredienser, som kan bruges til at lave smagfulde marinader til forskellige kødvarianter. Denne hvidvinsmarinade har den helt klare fordel, at den udover at give god smag, gør kødet mørt samtidig med at den passer perfekt til både okse, kalv, svin, lam og kylling.

Så skal det være ekstra lækkert, så prøv denne skønne marinade lavet på hvidvin.

  • Her har jeg brugt hvidvinsmarinaden til 4 oksemedaljoner.

Ingredienser

Hak hvidløg fint og bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

Kom kødet i hvidvinsmarinaden - enten i et fad, skål eller frysepose. Lad det trække i køleskabet i minimum 3 timer inden kødet tilberedes.

Indsendt af
d.
22.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.