Salat med rabarber

Er du på jagt efter en frisk salat med rabarber, er der her en, som du helt sikkert vil synes rigtig godt om. Salaten der udover rabarber blandt andet indeholder den cremede feta, går rigtig godt i spænd med den syrlige rabarber.

Salaten er eminent til de fleste retter, og er en herlig forårs/sommersalat, da rabarber har sæson fra april til midt på sommeren.

  • En af de lækreste salater jeg længe har lavet. De sur-søde rabarber passer perfekt sammen med den fede feta, de sprøde mandler og den friske salat.

Til 2 personer

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle helt af.

Skyl rabarberne og skær top og bund af. Skær rabarberne i mundrette stykker, og kom dem i en gryde med rørsukker. Lad det simre ved svag varme indtil sukkeret er opløst og rabarberstykkerne begynder at blive bløde (de må ikke koges helt ud)

Skær rødløget i tynde strimler, og hak de afkølede mandler.

Bland salat, rødløg, feta, mandler, rabarberstykker (og evt. en lille smule af væden) og timian sammen i en skål.

Servér eventuelt et lækkert brød til.

Indsendt af
d.
22.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.