Melonsalat med bacon

Melonsalat med bacon er en skøn og spændende sommersalat, der både kan spises med vandmelon som i denne opskrift, men også honningmelon og cantaloupmelon vil være yderst velegnet i denne salat. Salaten er frisk, velsmagende og tilegnet såvel børn som voksne.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær baconskiverne i 3 lige store stykker og steg dem på en varm pande. Når de er gyldne og sprøde, lægges de på et stykke fedtsugende bagepapir.

Skær vandmelonen i skiver, pil kernerne fra og skær det resterende i ca. 1 x 1 cm firkanter og læg dem over i en skål.

Rens og skyl ærter/sukkerærter, forårsløg og asparges grundigt. Hak løgene i fine stykker og skæres sukkerærterne i mundrette stykker. Asparges hakkes og skæres ligeledes ud i fine stykker. Tilsæt alle ingredienserne i skålen.

Skær fetaosten i ca. 0,5 x 0,5 cm firkanter, og drys dem over grøntsagerne.

Afslutningsvis blandes salaten sammen.

Lige inden servering blandes den kolde bacon i.

Opbevaring: Denne salat kan sagtens holde sig i 3 dage, hvis den tildækkes med husholdningsfilm i køleskabet.

Indsendt af
d.
11.06.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.