Stegte kammuslinger med rygeostcreme

Kammuslingen er et toskallet bløddyr med en halvrund skal i rødlige og brunlige farver, som indeholder en masse D-vitaminer og ligeledes er perfekt til forretter.
Det tager kun få minutter at tilberede kammuslingerne, og sammen med den cremede rygeostcreme og brød til, er denne ret et sikkert hit, når du og dine gæster skal forkæles og kræses om.

  • Det er nemt at anrette flot som dette.

Til 2 personer

Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver.

Rør rygeost og creme fraiche sammen og smag cremen til med salt og peber.

Drys en lille smule peber på kammuslingerne og steg dem i smør og olie ved høj varme et minuts tid på hver side.

Servér de stegte kammuslinger med radiser, toppe af rygeostcreme og evt. syltede rødløg som giver et ekstra pift for både smagsløgene og øjnene.
Servér ligeledes lækkert brød til.

Indsendt af
d.
25.06.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.