Myntepesto (til dessert)

Pesto er en italiensk klassiker lavet på forskellige krydderurter, som typisk spises til pastaretter. Denne opskrift er dog et eksempel på, at pesto også kan spises til is, ost og frugtdesserter, hvor hovedingrediensen her er den friske grønne mynte.

Mynte bruges blandt andet i drinks (mojitos), i salater, som pynt til diverse forretter og hovedretter, men nu også som tilbehør til de skønneste desserter. Mynte er og bliver en fantastisk krydderurt!

  • En dejlig pesto til desserter.

Til 12 personer

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle helt af.

Skyl myntebladene.

Blend mandler, mynteblade, rørsukker og saften fra limefrugten sammen i en minihakker eller foodprocessor.

Servér myntepestoen til f.eks. friske jordbær, ost eller is.

Indsendt af
d.
26.06.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.