Stuvet Glaskål

Glaskål også kaldet knudekål som stuves. Istedet for kålen kan anvendes persillerod eller skorzonerod.

Ingredienser

Kan serveres til: Spegeskinke og kartofler eller brød.

Kom kålen i kogende vand i en gryde. kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Stuvning: Rør smør og mel sammen til en smørbolle med feks. en gaffel. Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tip: I stedet for glaskål kan anvendes persillerod el. skorzonerrod.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.