Gulerodspostej

En spændende opskrift på gulerodspostej.

Ingredienser

Tilbehør: groft brød og blandet salat.

Bagetid: Ca. 1 time ved 200 grader. Mikrobølgeovn: Dæk formen løst med plastfilm: ca. 30 min. ved fuld effekt.

Riv gulerødderne groft på en foodprocessor/hurtighakker. Kom dem i en smurt, ovnfast form ( Ca. 1,5 L ). Monter kniven. kom de øvrige ingredienser i skålen i nævnte rækkefølge ( undtagen hytteost ). Hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt hytteosten og hak
ved hurtigste hastighed i ca. 3 sek. Hæld hytteostblandingen over gulerødderne og vend forsigtigt rundt med en gaffel. Bag gulerodspostejen nederst i ovnen.

Server gulerodspostejen varm eller lun.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.