Kartoffelgratin

Cremet kartoffelgratin med flødeost og små tern af rød peber og løg samt en perfekt afslutning i form af smeltet ost.

  • Kartoffelgratin bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Ingredienser

Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Hak løget og skær peberfrugten i tern.

Bland kartofler, løg, peberfrugt og flødeost sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
Kom blandingen i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Drys revet ost over og bag kartoffelgratinen yderligere et kvarter.

Server som tilbehør til diverse hovedretter.

Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.