Forårsløg med bacon

Står du lige og mangler en lille hurtig snack eller lidt lækkert tilbehør til din forret, skal du prøve forårsløg svøbt i bacon. Den lækre løgsmag kombineret med den salte og sprøde bacon, kan både spises som de er til et glas koldt hvidvin, eller som en del af en tapas - eller fisketallerken.
Skift eventuelt bacon ud med sarranoskinke for at reducere fedtprocenten. Ligeledes kan asparges og porrer anbefales som supplement til forårsløg.

  • forårsløgene med baconen rundt om.

Til 2 personer

Skyl forårsløgene og skær de nederste rødder af.

Saml 3 forårsløg ad gangen i bundter og vikl en skive bacon omkring.

Steg bundterne på panden i lidt olie eller smør til baconen er gylden og sprød.

Prøv også grønne asparges med bacon.

Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.