Krydret Rødkål m. appelsindressing.

En meget udførlig opskrift på krydret rødkål og en god appelsindressing til.

Ingredienser

Kan serveres til: Stegt Andebryst og brød eller kartofler.

Appelsindressing: Rør ymer sammen med sukker, appelsinsaft og - skal.
Smag dressingen til med salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Rør den op inden serveringen.

Krydret Rødkål: Lad smøret gyldne i en dyb pande. Tilsæt rødkål, ribsgele, ingefær, allehånde og kanel. Steg kålen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Server appelsindressingen i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.