Blåbærsalat

Blåbær holder dig frisk og ung, styrker mave og syn og smager i al sin enkelthen virkelig fantastisk. Blåbær er meget brugt i de danske køkkener til både madlavning og bagning, og da blåbær har sæson i august og september er denne blåbærsalat perfekt til kød - eller fiskeretter på en skøn sommeraften eller sensommeraften.

  • Flot og velsmagende salat.

Til 3 personer

Fedtfattig

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle helt af.

Skyl salaten, skær fignerne i kvarte og hak rødløget meget fint.

Hak de afkølede mandler groft.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og server med en dressing efter smag.

Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.