Rød pesto

Er du vant til at købe pesto på glas i et supermarked? Så bør du unde dig selv at opleve pesto som den bør være. Hjemmelavet. Pesto stammer fra Italien og der findes mange forskellige varianter. Denne er lavet af cherrytomater, pinjekerner og krydderurter og har utallige anvendelsesmuligheder. Den kan serveres med pasta, med grønsager eller med kød, men kan også bruges som smørepålæg på brød med nogle skiver af tomat eller agurk.

  • Rød pesto er godt supplement til mange forskellige typer af retter.

Ingredienser

Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de er gyldne og hæld dem i en minihakker eller blender sammen med resten af ingredienserne.

Det hele blendes til det har en fin konsistens og stilles i køleskabet.

Indsendt af
d.
13.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.