Olivenpesto

Pesto er italiensk og kan tilføje smag til de fleste retter, men kan også bruges blot som tilbehør til noget lækkert brød.

Smagen er bedre og mere gennemtrængende i den du selv laver end i den, man kan købe. Og det er næsten lige så nemt.

De fleste kender grøn og rød pesto og med denne opskrift kan du også prøve en anden, interessant variant - Olivenpesto.

  • En skål med olivenpesto.

Ingredienser

Rist pinjekernerne på en tør pande. Stenene fjernes fra oliven og hvidløget hakkes fint.

Det hele hældes i en blender eller minihakker sammen med olivenolie, revet parmesan og lidt frisk basilikum.

Pestoen kan evt. smages til med salt og peber.

Indsendt af
d.
13.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.