Kvargkage med citron

Ingredienser

  • 125 g smør (Blødt)
  • 200 g sukker (2" dl)
  • 4 stk æg
  • 250 g hvedemel (4-4" dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • Revet skal af " citron
  • 10 stk mandler (Hakkede)
  • 4 Spiseskeer Hakket, mørk chokolade
  • 1 Stk Bæger kvarg naturel (200g)

Bagetid ca. 1 1/4 time ved 175g.

Smør en springform (24 cm i diameter) med smør. Rør smør og sukker
godt. Kom æggene i, et ad gangen, og rør dejen kraftigt ind imellem.
Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med øvrige
ingredienser. Hæld dejen i springformen og bag den på nederste ribbe
i ovnen. Tips: Kagen er velegnet til dybfrysning. Den kan varieres og
evt. tilsættes hakkede frugter (korender, rosiner, sukat og
cocktailbær) i stedet for mandler og chokolade.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.