Chiligryde

En lunende chiligryde med masser af spræl og smag fra chili, hvidløg og de helt rigtige krydderier. Med de varierede grøntsager, bønner samt oksekød indeholder den masser af næring og ser samtidig fantastisk farverig ud.

  • Flot og indbydende gryderet med masser af smag.

Til 4 personer

Hak løg, chili og hvidløg. Svits dette i lidt olie, som er blevet varmet op i en dyb gryde. Før løget når at få farve tilsættes det hakkede oksekød. Lad dette stå og stege indtil kødet er gennemstegt.

Skær peberfrugten i små stykker og kom det i gryden sammen med majs, kidneybønner og grønne bønner. Lad dette stå og simre i nogle minutter inden du tilsætter hakkede tomater og tomatpuré.

Krydr med chilipulver, paprika og sukker. Hak rosmarinen og rør det i suppen. Smag til med salt og peber.

Gryderetten skal stå og småkoge i mindst 20 minutter, før den serveres. Har man endnu bedre tid så bliver retten bare bedre af at stå endnu længere, men dog ikke længere end 1½ time.

Server gryderetten med ris til, hvis du ønsker den skal mætte lidt mere. Man kan evt. også pynte gryderetten med nogle rosmarinstilke inden man serverer den.

Indsendt af
d.
05.10.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.