Chilensk majsgratin

En eksotisk opskrift på majsgratin

Ingredienser

Ret tidkrævende. Forberedelser: 30 minutter I ovnen: 40 minutter Sultanaer skylles i varmt vand og udblødes i lunkent vand. Løgene pilles og hakkes fint. Olien varmes op, og løgene ristes gyldne heri. Kødet tilsættes, plukkes fra hinanden med en gaffel og brunes let. Lidt bouillon tilsættes, og der smages godt til med salt og tabascosauce. Vandet hældes fra sultanaerne, som derpå blandes med kødet. Kødet fordeles i et smurt, ildfast fad. Ovnen indstilles på 200g. Majskerner hakkes i kødmaskinen, drypper af i en sigte og smages til med salt og sukker. Majspureen lægges over kødet, og smørklatter fordeles over. Retten gratineres i 40 minutter i ovnen. Før serveringen drysses retten med hakket persille.

Tips: Sultanaer kan udelades, men i så fald krydres endnu kraftigere med salt og tabascosauce.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.