Torskerognssalat

Torskerognssalat, som på samme tid er cremet og fedtfattig. Dens milde smag rummer et let, syrligt strejf af citron. Den er specielt lækker (og sund!) serveret på en skive godt, groft rugbrød og drysset med farverige grøntsagsbidder.

Til 2 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Kog torskerognen. Lad den hvile lidt til den er kold og fjern derpå hinden. Put rognen i en skål.

Riv løget og miks det i skålen sammen med A38, mayonnaise og citronsaft. Bland det godt sammen til en jævn masse og krydr med salt og peber.

Serveringsforslag:
Anret torskerognssalaten på stykker af grøn salat, lagt på rugbrødskiver. Hak peberfrugt, radiser og tomat fint og dekorer madderne med grøntsagerne. Drys til sidst karse over.

Prøv også denne opskrift på torskerognssalat.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.