Kartoffelsalat m. rejer

Giv den cremede kartoffelsalat et friskt og spændende løft med rejer. De ikke bare smager skønt, men pynter også. Med krydderurterne gives ekstra liv og dybde til smagen på smuk, grøn vis. I øvrigt er salaten fedtfattig.

Til 1 person

tilbehør

Fedtfattig

Skær kartoflerne i tern.

Miks salt, eddike, fromage blanc og sennep. Hak dild og persille fint og rør det i. Kom kartoffelternene i blandingen sammen med halvdelen af rejerne.

Fjern skallen fra ægget og snit det i små stykker. Strø æggestykkerne og de resterende rejer over kartoffelsalaten.

Server med grøn salat og citron.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.