Ungarsk gullasch (gulys)

Er det første gang du skal lave ungarsk gullasch kan vi anbefale denne opskrift. Simpel at følge og giver et godt resultat.

Ingredienser

Først svitses løgene i en rummelig gryde til de er godt brune. Gryden tages af blusset og der tilsættes rigeligt med paprika, som blandes godt med fedtstoffet. Kødet (gerne skåret i forholdsvist små stykker) lægges i gryden, og der tilsættes vand så det hele er dækket. Der tilsættes endvidere bouillonterning, hvidløg skåret i små stykker samt hele peber-korn.
Det hele står nu og småsimrer/småkoger i ca 1½ time, således at kødet er gennemkogt.

Kartoffelterningerne tilsættes sammen med mere vand. Det hele koger i ca 5 minutter før nudlerne tilsættes. Det hele koger derefter ca 10 minutter, retten er derpå klar til at servere. Dertil serveres hvidløgsflutes.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.