Kalkunbryst m. mangosalat

Ingredienser

Ris: Skyl de vilde ris godt. Bring vand og salt i kog i en gryde og tilsæt vilde ris under omrøring. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 45 min. Kog de løse ris i en anden gryde (se emballagen).

Kalkunbryst: Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet 3 min. på hver side (6 min. ialt).

Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, sojasauce og ingefær. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend kalkunbrystet og kog det i ca. 15 min.,til det er gennemkogt. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Bring stegeskyen i kog og tilsæt saucemel under omrøring. Kog saucen igennem ved svag varme i ca. 1 min. Smag til.

Mangosalat: Skræl mangofrugterne og skær dem i tynde både. Fordel salatbladene på 6 portionstallerkener og anret herpå mangofrugterne. Dryp appelsinsaft over.

Ved serveringen: Bland de to slags ris og server dem i en varm skål. Tips: I stedet for Mangofrugt kan anvendes moden Papajafrugt.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.