Slethvar m. smørdampet salat.

En dejlig fiskeopskrift med slethvar som steges midt i ovnen. Hertil kommer en smørdampet salat.

Ingredienser

Tilbehør: Groft brød.

Stegetid: Ca. 20 min. ved 225 grader.

Skær smøret i mindre stykker og smuldr det en i blanding af rassp,
Citronskal, Herbes de Provence, salt og peber. Skyl og rens fiskene.
Del hver fisk i to dele på langs. Skyl fiskene igen og læg dem i et
smurt ovnfast fad. Fordel smørblandingen over fiskene og tryk let med
en paletkniv, så blandingen hænger fast. Steg fiskene midt i ovnen.

Smørdampet salat: Smelt smørret i en gryde og tilsæt de frosne ærter,
forårsløg og salt. Kog grønsagerne ved jævn varme og under låg i ca.
4 min. Tag gryden af varmen og vend forsigtigt salaten i. Server
straks.

Tips: I stedet for Slethvar kan anvendes Rødspætte.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.