Røget Makrel m. Sennepsauce

En ret som nok skal gøre lykke når du serverer den. Røget makrel med sennepssauce og kartoffelskiver til.

Ingredienser

Varmetid: Ca. 7 min. ved 200 grader.

Sennepsauce: Rør sennepspulver, honning, eddike, engelsk sauce, salt og peber sammen. Rør syrnet fløde i. Smag saucen til og stil den tildækket i køleskab i mindst 1 time.
Kom kartoffelskiverne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Hæld dem til afkøling i et dørslag. Rens makrellerne for skind og ben. Skær fileterne i skrå skiver på ca. 3 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir og varm dem midt i ovnen.

Ved serveringen: Fordel lidt af spinaten på 4 portionstallerkener. Læg herpå kartoffelskiver og de lune makrelstykker. Pynt med lidt gulerodsskiver. Bland resten af spinaten og gulerødderne til en salat, og server den sammen med sennepssaucen til den røgede makrel.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.