Stegt Kyllingelever m. Tomatsalat.

Ingredienser

Bagetid: Ca. 40 min. ved 225 grader.

Skyl og skrup kartoflerne godt. Del dem på langs. Stil kartoflerne
med den overskårne side op i et ovnfast fad ( ca. 20 x 30 cm. ). Drys
med salt og peber. Bag kartoflerne midt i ovnen.

Dressing til tomatsalat: Bland tykmælk og persille. Smag til med salt
og peber. Lad dressingen stå tildækket i køleskabet i mindst "" time.

Stegt kyllingelever: Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder. Tør
dem godt, fx. med køkkenrulle. Del de største stykker i to. Drys med
rosmarin, salt og peber. Lad smørret gyldne på en pande og tilsæt
hvidløg og kyllingelever. Steg leverne ved jævn varme i ca. 6 min.

Tomatsalat: Anret tomatbådene taglagt i et fladt fad og drys med løg,
peber og persillekviste.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.