Jordskokkegratin

En dejlig gratinopskrift med jordskokker.

Ingredienser

Tilbehør: Groft Brød.
Gratinering: Ca. 15 min. ved 225 grader.

Microbølgeovn: Fordel de rå grønsager i 2 fade (ca. 15 x 25 cm) - derefter samme fremgangsmåde. Dæk med plastfilm. 1 fad ad gangen i mikrobølgeovnen: Ca. 8 min. ved fuld effekt.

Skræl jordskokkerne og læg dem straks i en skål med koldt vand og eddike. Skær hurtigt jordskokkerne i tynde skiver. kom jordskokkerne og porrer i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. lad grønsagerne dryppe af i en sigte.

Fordel dem i et ovnfast fad ( ca. 25 cm. i diameter) og drys med peber. Hæld mornay sauce over grøntsagerne og drys med mozzarella og rasp. Gratiner retten midt i ovnen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.