Stegt Hornfisk

Ingredienser

Tilbehør: Kartofler.

Dressing: Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil
dressingen tildækket i køleskabet i mindst "" time.

Salat: Fjren hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad
og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten
og stil den tildækket i køleskabet.

Stegt Hornfisk: Halver Hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med
sennep. Fold Hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem
i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne på en pande og
steg Hornfiskene ca. 5 min. på hver side.

Tip: I stedet for Hornfisk kan anvendes Sild.



Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.