Stegte rødspættefileter m. sellerisauce.

Opskrift på stegte rødspættefileter og en dejlig sellerisauce som kan serveres til.

Ingredienser

Tilbehør: Kartofler og Gulerødder.

Pynt: Friskhakket Persille.

Stegte rødspættefileter: Bland hvedemel, salt og peber sammen. Vend fileterne i melblandingen. Steg dem i gyldent smør på en pande, ca. 1 min. på hver side. Tag fileterne op og hold dem varme.

Sellerisauce: Hæld mælk og selleristave på panden og bring blandingen i kog. Tilsæt saucemel under omrøring og kog saucen igennem ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.