Kreolske Koteletter

Koteletter lavet på typisk Kreolermaner.

Ingredienser

Tilbehør: Løse Ris.

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayennepeber og paprika. Lad smørret gyldne på en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Grøntsagssauce: Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt på panden og svits det i ca. 4 min. Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt,
peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca. 5 min. Tag koteletterne op og hold dem varme. Rør kvark og mel sammen og kom jævningen i saucen. Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til. Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grøntsagssaucen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.