Lammepate m. Fetinasalat

Lammepate som bages i form i ovnen. Hertil laves en dejlig fetinasalat. Server med groft brød.

Ingredienser

Tilbehør: Groft brød, fintstrimlet icebergsalat og lolo rossa salat.

Bagetid: Ca. 40 min. ved 200 grader.
Mikrobølgeovn: Form farsen til et aflangt brød i et smurt fad (ca. 10 x 25 cm). Dæk det med plastfilm: Ca. 15 min. ved halv effekt.

Lammepate: Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt lammekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1½ liter). Bag pateen midt i ovnen. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Fetinasalat: Skær feta i tynde skiver og bræk hver skive i brud. Anret tomatskiver, feta og oliven på et fad. Drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og fordel det over Fetinasalaten.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.