Leverspyd m. squashsalat

Opskrift på grillspyd med lever, løg, cherrytomater og dejlig marinade og squashsalat med yoghurt.

Ingredienser

Tilbehør: Groft brød.

Grill: Ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt).

Fjern hinderne fra leveren. Skyl og tør den godt. Skær den i 16 stykker. Læg lever og chalotteløg i en skål.

Marinade: Pisk hvidvinseddike sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille og purløg. Hæld marinaden over lever og løg. Stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Vend leveren efter ca. ½ time.

Squashsalat: Kom squash og salt i en skål og lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Skyl squashen i flere hold vand og tryk væden af i fx. køkkenrulle. Rør yoghurt med karse og smag til med peber. Læg squashen i en skål og lav en fordybning i midten. Hæld yoghurten heri.

Grillspyd: Fordel lever, løg, cherrytomater og peberfrugt på 8 grillspyd. Pensl med resten af marinaden. Grill spydene øverst i ovnen.

Tip: Grill spydene på havegrill, ca. 3 min. på hver side (6 min. i alt).

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.