Skinkemignon m. svampe

Ingredienser

Punt: Brøndkarse.

Tilbehør: Landbrød og dampede forårsløg.

Gratinering: Ca. 8 min. ved 225 grader.

Bouillon: Skær grønsagerne i store stykker og kog dem i vand tilsat krydderier. Lad bouillonen koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Si bouillonen.

Hæld ca. 4 dl tilbage i gryden. Tilsæt sherry og
salt og bring den i kog. Kom skinkemignonen i, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Vend kødet efter den halve tid. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 15 min.

Svampe: Lad smørret smelte i en dyb pande og svits svampe og porreringe heri i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Fordel svampeblandingen i et ovnfast fad (ca. 15 x25 cm) og læg herpå osten.
Gratiner retten øverst i ovnen.

Ved serveringen: Skær kødet i tynde skiver og pynt med brøndkarse.

Tip: Brug resten af bouillonen til sauce eller suppe.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.