Lam i hvidkål

Lammekød brunes og koges med bouillon. Hvidkål tilsættes med fløde og maizena. Koges i ca. 1 time.

Ingredienser

Tilbehør: Groft brød.

Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Del alt lammekødet i 2 portioner, og brun hver portion for sig. Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt
grønsagsbouillon og ingefær. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt hvidkålen og kog den med i ca. 5 min. Kålen skal være mør, men stadig sprød. Rør fløde og maizena sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Lad retten koge i ca. 1 min.
Smag til med salt og peber.

Tip: I stedet for lammesmåkød kan anvendes skinkesmåkød.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.