Stegte revselsben

Opskrift på revselsben med tilhørende marinade, salat og kartofler i skiver.

Ingredienser

Tilbehør: Rød dressing og groft brød.

Stegetid: Ca. 20 min. ved 225 grader.

Kom revelsben og vand i en gryde og bring det i kog. Skum suppen.
Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time.

Marinade til pensling: Rør tomaterne sammen med løg, chilisauce og salt. Tag revelsbenene op af suppen og lad dem dryppe godt af. Pensel
revelsbenene med marinade og læg dem på en bagerist med en bradepande under. Steg revelsbenene midt i ovnen. Vend dem efter ca. 10 min.
Pensl igen med marinaden og steg dem færdige, ca. 10 min.(20 min. ialt). Server resten af marinaden til de stegte revelsben.

Salat: Anret de to slags salat og kartofler i en salatskål. Server rød dressing til.

Tip: Grill revelsbenene i ovn ca. 5 min. på hver side (10 min. ialt), eller på havegrill ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt).

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.