Skinkestrimler m. grønsagsris

Ingredienser

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og kød og svits det et kort øjeblik. Tilsæt vand, kanel, ingefær, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 10 min., til kødet er mørt.

Tilsæt Philadeplhia og kog retten under omrøring i ca 2 min., til den er jævn. Tag de hele krydderier op, og smag til.

Grøntsagsris: Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt risene under omrøring.

Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække i ca. 12 min. under låg. Vend ærter og squash i og lad det stå under låg i ca. 2 min.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.