Hjerter i tacosauce.

Herlig opskrift på svinehjerter i en tacosauce med gurkemeje ris til.

Ingredienser

Tilbehør: Sød mangochutney og haricots verts.

Skyl og rens hjerterne godt. Skær dem i tynde strimler. Smelt smørret
i en dyb pande, og svits hjertestrimlerne ad to gange. Kom dem
tilbage i gryden og tilsæt paprika, tacosauce og bouillon. Bring
retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 40
min. Tilsæt løg og salt, og kog ca. 5 min. Rør hvedemel og bouillon
sammen og rør kvargen i. Hæld blandingen i retten under omrøring og
kog retten ved svag varme i ca. 2 min. Smag til.

Gurkemejeris: Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt
gurkemeje, salt og ris under omrøring, og kog dem ved svag varme og
under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad
risene trække ca. 12 min. under låg. Rør risene igennem med en gaffel.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.