Sennepsmørbrad

En populær opskrift på sennepsmørbrad.

Ingredienser

Tilbehør: Pasta, broccoli og gulerødder.

Puds mørbraderne for sener og hinder. Skær dem i små skiver (ca. 1 cm. tykke) og tryk dem lidt flade. Steg skiverne i gyldent smør på en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. ialt). Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. Kog panden af med vand. Rør creme fraiche og mel sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Kom skalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. Smag til med salt.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.