Chokoladeis

Ingredienser

Tilbehør: Flødeskum og syltet ingefær i skiver.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af flormelisen til en luftig æggesnaps. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af flormelisen og pisk igen, til æggehviderne bliver seje. Pisk fløden stiv. Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i æggesnapsen. Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen: Vend isen ud på et fad eller anret den i portionsglas.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.