Minirøsti m. laks

En dejlig kartoffelret med laks. Røsti bliver mere og mere populært og denne variant er ekstra lækker.

Til 4 personer

Fedtfattig

1. Skyl kartoflerne og kog dem knapt møre med skallen på, ca. 15 min. Lad dem svale af, og pil dem.

2. Riv kartoflerne groft på et rivejern eller i foodprocessoren. Hak det meste af purløget og persillen. Bland 2/3 af det hakkede med kartoflerne, knæk ægget i og tilsæt krydderier. Bland forsigtigt.

3. Kom fedtstoffet på en teflonbelagt stegepande. Opvarm den og sæt skefulde af massen på panden. Steg ved middelvarme, til røstierne er gyldne på begge sider.

4. Bland imens creme fraichen med resten af den hakkede persille og purløg. Gem nogle strå af purløgene til garnering.

5. Anret røstierne på tallerkener, og arranger laksen ved siden af sammen med creme fraichen. Garner med purløg. Server straks.

- Du kan tilsætte stenbiderrogn i creme fraichen, hvis du har lyst.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.