Marinerede Æbler m. grillet creme.

Ingredienser

creme

Grill : ca. 1 min.

Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt æblerne og kog den ved svag varme og under låg i ca. 1 min. Hæld æblerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i en skål og hæld likør over. Stil æblerne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Creme: Pisk æggeblommer, flormelis, sukker og vaniljekorn til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i "æggesnapsen". Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 45 min.

Fordel de marinerede æbler i 4 små, ovnfaste portionsfade(ca. 12 cm i diameter). Rør cremen op og hæld den over frugterne.

Grill desserten øverst i ovnen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.