Chokoladelagkage

Ingredienser

Kog piskefløden op. Knæk den mørke chokolade i mindre stykker og bland chokoladen i den opvarmede piskefløde og rør rundt indtil massen er
smeltet godt sammen. Del lagkagebunden i 3 lige store stykker (en øvre del, midt og bund). Pisk den nu lettere afkølede chokoladecreme med et piskeris indtil den er let skummende og fordel
1/3 del af cremen på den nederste del af lagkagebunden, hvorefter solbær strøs henover. Læg den midterste del af lagkagebunden ovenpå
og endnu 1/3 af cremen fordeles på lagkagebunden sammen med en ny portion solbær. Den øverste del af lagkagebunden lægges ovenpå og den sidste 1/3 af cremen smøres på.

Mindre stykker af chokolade lægges på og kakaopulver strøs henover til sidst.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.