Mascarpone Trekanter

Skøn dessert med butterdej, mascarpone creme og frugt. Strø med lidt flormelis før servering.

Ingredienser

Butterdej rulles tyndt ud og gennemhulles med en gaffel, bages og efter afkøling skæres butterdejen i trekantede stykker.

Æggeblommer og flormelis piskes i en skål, tilsæt Mascarpone og bland. Pisk æggehviderne stive og bland dem forsigtigt i Mascarponecremen.

Creme og frugt lægges ovenpå et trekantet stykke butterdej. Et andet stykke butterdej lægges ovenpå og der strøs med flormelis. Med en opvarmet kniv skæres mørk chokolade i trekantede stykker og lægges oven på.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.