Krydret skinkeculotte

Ingredienser

Skinkeculotten gnides med merian, timian og peber. Kødet brunes i en gryde først med fedtsiden nedad. Vendes og brunes på de andre sider.

Drysses med salt. Vand hældes ved. Snurrer under låg 30-35 min. Kødet tages op og pakkes i alufolie, mens saucen laves. Skyen sies.
Majsstivelse udrøres i cultura og fløde og skyen jævnes hermed. Koges igennem et par minutter.

Bemærk: Retten er til 4 personer i to dage. Skinkeculotten serveres varm den første dag og strimlet i f.eks. en bulgursalat den næste dag.

Tilberedningstid: 1 time. Heraf arbejdstid: 20 min.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.