Skinkemignon med koriander og gule ris

Ingredienser

Tilbehør

  • Dampede broccolibuketter

Skinkemignonen smøres med honning, koriander og peber. Brunes i smør
og drysses med salt. Vandet tilsættes og kødet snurrer under låg
15-20 min. Pakkes i alufolie og trækker 10 min. Bouillonen tilsættes.
Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Koges igennem og smages
til med citronsaft, salt og peber. Risen koges med vand tilsat salt
og gurkemeje 12 min. Rosinerne vendes i. Trækker 6 min. Rejer og
bønnespirer røres i. Trækker yderligere 6 min.

Tilberedningstid: 40 min Heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. pers: 1960 kilojoule (470 kcal) Energifordeling: Protein
30% - 35 g Kulhydrat 57% - 66 g Fedt 13% - 7 g

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.