Indbagt entrecote med champignon

Indbagt entrecote i butterdej med champignon som er hakket fint. Rødvin og persille tilsætte før det kommer i ovnen.

Ingredienser

Tilbehør

Pisk en dressing sammen af

Entrecoterne vendes hurtigt på en tør pande, drysses med salt og peber. Fedtkanten fjernes. Champignonerne hakkes fint og svitses på en hed tør pande under omrøring til de væder. Rødvin og persille tilsættes og blandingen koges ind til den er "tør" og fordeles på kødstykkerne. Butterdejen optøs og hver plade rulles ud i ca. 20x20 cm. Entrecoterne pakkes ind i butterdejen der pensles godt med sammenpisket æg.
Bages ca. 15 min. ved 225 grader på midterste ovnribbe.

Tilberedningstid: 40 min Heraf arbejdstid: 20 min

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.