Kylling med ris

Ingredienser

Løg hakkes og svitses i lidt fedtstof med hvidløg, timian og ris.
Bouillon tilsættes og blandingen koges under låg i 10 min. Trækker 10
min. Forårsløg skæres i ringe og vendes i risen sammen med majskorn.
Kyllingen renses og tørres. Risblandingen fyldes godt ind i
kyllingen, der lægges i et fad. Overskydende fyld lægges i fadet
under kyllingen sammen med indmaden fra kyllingen. Kyllingen steges i ovnen 15 min. ved 225 grader og derefter 1 time ved 185 grader. Der
tjekkes at den er gennemstegt.

Tilberedningstid: 2 timer Heraf arbejdstid: 30 min.

Energi pr. pers: 2360 kilojoule (560 kcal) Energifordeling: Protein
23% - 32 g Kulhydrat 50% - 69 g Fedt 27% - 17 g

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.