Kyllingebryst med President Saint Paulin

Mørt kyllingebryst, sprødt pandestegt og bagt i ovnen, falder altid i god jord. Specielt hvis det graciøst gratineres med President Saint Paulin og således nemt forvandles til en cremet sag. Tomaterne tilføjer ekstra saft og smag.

  • Hvis man kan lide President Saint Paulin-ost, er denne opskrift værd at prøve.

Til 4 personer

Kyllingekødet ristes på en pande i smør og olie. Hver side skal have ca. 5 min. Drys med salt og peber.

Snit tomaterne i skiver – de skal have en vis tykkelse – og brug fedtet fra kyllingen til at stege dem lidt i. Fordel dem så i et ildfast fad og drys med salt, peber samt oregano. Læg kyllingebrysterne på bunden af tomater og kom herpå solide slices af President Saint Paulin over.

Fadet kommes i en forvarmet ovn ved 180° C i omtrent et kvarter eller indtil kyllingen er færdigstegt og osten er smeltet.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: