Saint Albray tærte

Ingredienser

Dejen æltes sammen til en smidig dej. Den stilles i køleskab i ca. 30
min. Dejen rulles ud på en bordplade med lidt mel. En tærteform (ca.
25 cm i diameter) smøres og dejen kommes i formen. Tærtebunden
prikkes med en gaffel. Skinketern og Saint Albray tern kommes på
tærtebunden. Creme fraiche, æg, muskatnød, provencekrydderi, salt og
peber piskes let sammen. Æggemassen hældes over og tærten bages i
ovnen ca. 35 min. ved 200 grader.

Tips: Istedet for skinke kan f.eks. anvendes kogte gulerødder i tern.

Tilberedningstid: 1 time og 30 min. Heraf arbejdstid: 50 min.

Energi pr. pers: 2550 kilojoule (610 kcal) Energifordeling: Protein
12% - 18 g Kulhydrat 49% - 73 g Fedt 39% - 26 g

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.